Sportfondsenbad Oost

Op dinsdag avond zwemmen we in het Sportfondsenbad Oost. Het gebouw is al erg oud. Vroeger was dit een koolgasstokerij. In 1928 werd de fabriek omgebouwd tot zwembad. Sindsdien is er alweer veel veranderd, met de laatste verbouwingen in 2014. De ingang is veranderd en zit nu tussen de winkels op het nieuwe winkelcentrum Oostpoort.

Beneden is een ondiep bad, waar de eerste lessen beginnen voor de allerkleinsten. Boven is een diep bad en ook nog een ondiep bad. Oost

Op dinsdag avond zwemmen wij hier op verschillende tijden. Van 19.00 tot 20.00 uur is er les voor alle diploma’s voor kinderen. Van 20.00 tot 21.00 uur is er les voor de Zwemvaardigheids diploma’s voor jongeren. Ook is er dan zwemles voor volwassenen voor A, B en C. Volwassen met diploma kunnen dit uur rustig banen komen zwemmen.

De wachtlijsten voor zijn in dit bad erg lang. Hierdoor is er tijdelijk een stop gezet op het aannemen van nieuwe leden. In de andere baden kan je wel terecht.

Contactpersoon voor het Sportfondsenbad Oost is Ger Loenen gerritloenen@live.nl. Je kunt ook gerust een keer langskomen op dinsdag avond voor meer informatie.